Søren Kaspersen, Sigurd Kværndrup Lars Lønnroth og Thorkild Dams gaard Olsen: Dansk litteraturhistorie 1. Fra runer til ridderdigtning o. 800-1480. (Gyldendal, 1984). 608 - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-