Søren Eigaard og Knud Risskov Sørensen: 100 års sammenhold. Fagbevægelsen i Odense 1885-1985. Arbejdernes Fællesorganisation i Odense. (Odense Universitetsforlag, 1985). 263 s., 178,- kr. - Klaudi Klausen, Kurt (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-