Peter Nordendorf Olson: Fredspolitisk Folkeparti. Et pacifistisk forsøg på opnåelse af folketingsrepræsentation. (Odense Universitetsforlag. 1985). 86 s., 97,60 kr. - Sørensen, Peter (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-