Bente Dahl Hansen: Betler eller almisselem. Studier i offentlig fattigforsorg i Sjællands stifts landsogne 1708-1802. (Landbohistorisk Selskab, 1984). 80,- kr. - Stendal Pedersen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-