Johan Hvidtfeldt: Fra Kapitulationsdagene 1945. Wehrmachtbefehlshabe Dänemark, Kriegstagebuch 20. april-26. maj 1945. Rigsarkivet Studier og kilder 2 (G.E.C. Gad 1985), 126 s., 134,20 kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-