Bent Bågøe Anthonisen: Hanstholm fæstningen. Nordeuropas største fæstningsanlæg fra 2. verdenskrig (Bollerup Boghandels Forlag 1985). 100 s. 98,- kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-