Iørn Piø og Rita Pedersen: Dronningens Visebog. Viser indsamlet af en folkemindesamler i sekstende århundrede. tilrettelagte og harmoniserede melodier fortrinsvis fra nittende århundredes tradition. (1984). - E. Olesen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Iørn Piø og Rita Pedersen: Dronningens Visebog. Viser indsamlet af en folkemindesamler i sekstende århundrede. tilrettelagte og harmoniserede melodier fortrinsvis fra nittende århundredes tradition. (Forlaget Folkeminder ApS., København 1984). 120 s., ill., noder, 190,- kr.