Herrnhuter-Samfundet i Christiansfeld I-II. Redigeret af Anders Pontoppidan Thyssen og udgivet af Historisk Samfund for Sønderlylland, Åbenrå 1984. 791s., ill., 260,-kr. - E. Olesen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-