Ivan Katic (udg.): Fjernt fra Danmark I. Fra Mors til Sibirien. Breve fra dyrlæge Chr. Engelsen til faderen Andreas Engelsen 1870-1888. (= Kilder til veterinærhistorisk forskning VII), (Danmarks Veterinær- og Jordbrugsbibliotek, København 1983). - Petersen, Thomas (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Ivan Katic (udg.): Fjernt fra Danmark I. Fra Mors til Sibirien. Breve fra dyrlæge Chr. Engelsen til faderen Andreas Engelsen 1870-1888. (= Kilder til veterinærhistorisk forskning VII), (Danmarks Veterinær- og Jordbrugsbibliotek, København 1983). 88 s., 122,-kr.