Morten Haslund: Mejer og magthaverne - en studie i M. A. Goldschmidts ungdomsjoumalistik. (Odense Universitetsforlag, 1984). 105 sider.,ill., 80,- kr. + moms. - Lund, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-