Th. Th. Hove: Tørvegravning i Danmark. Fra håndgravning til moseindustri. Udvikling og vilkår. (Poul Kristensens Forlag, Herning 1983). 2045., ill., 195,-kr. - Vedel-Smith, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-