Anne Lisbeth Olsen og Niels Peter Stilling: Et nyt Liv, Den danske udvandring til Nordamerika i billeder og breve. (Strandbergs Forlag, 1985). 185 s., ill., 180,-kr. - Bonderup, Gerda (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-