Anders Monrad Møller: Frederik den Fjerdes Kommercekollegium og Kongelige Danske Rigers Inderlig Styrke og Magt. (Akademisk Forlag, 1983). Kristof Glamann og Erik Oxenbøll: Studier i dansk merkantilisme. Omkring tekster af Otto Thott. (Akademisk Forlag, 1 - C. Willemoes Jørgensen, P. (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Anders Monrad Møller: Frederik den Fjerdes Kommercekollegium og Kongelige Danske Rigers Inderlig Styrke og Magt. (Akademisk Forlag, 1983). 239 s., 213,50 kr. Kristof Glamann og Erik Oxenbøll: Studier i dansk merkantilisme. Omkring tekster af Otto Thott. (Akademisk Forlag, 1983). 243 s.: 200,- kr.