Frit Hav. Dansk skibsfart i 100 år. Red.: Jørgen Holck og Jørgen D.Simonsen. Udgivet i anledning af Danmarks Rederiforenings 100 års jubilæum. 1984.160 s., 290,- kr. - Fode, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-