Kong Christian VIII.s dagbøger og optegnelser. III: 1823-1839. Regester. Udgivet af Det kongelige danske selskab for fædrelandets historie ved Viggo Sjøqvist. (I kommission hos Gyldendal, 1983). 219 s., 150 kr. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-