Ælnothskrønike. Oversat og kommenteret af Erling Albrectsen. Efterskrift af Preben Meulengracht Sørensen. (Odense Universitetsforlag, 1984). 147 s., ill., 90 kr. + moms. - Paludan, Helge (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-