Franz Wingender: Krigens Lænker. Dansk sydslesvigers dagbog 1939-1944. ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig. Rosenkilde og Bagger 1984). 211 s., 150 kr. - Becker-Christensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-