Hans Chr. Johansen: Dansk økonomisk statistik 1814-1980. Danmarks historie bind 9. (Gyldendal, 1985). 452 sider, 325,- kr. Også separat udgave med titlen Dansk historisk statistik 1814-1980, til samme pris. - Elklit, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-