Margit Mogensen og Poul Erik Olsen: Godsejerrøster. Landøkonomiske indberetninger fra Roskilde amt 1735-70. (landbohistorisk Selskab, 1984). - Stendal Pedersen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-