Nanna Hoeg Dreyer: Litteratur om Silkeborg by 1846-1976. (Silkeborg Bibliotek, 1983). Kommunearkiver. Halsted-Avnede, Landet-Ryde 1842-1966, Skovlænge-Gurreby 1843-1966, ……. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
Nanna Hoeg Dreyer: Litteratur om Silkeborg by 1846-1976. (Silkeborg Bibliotek, 1983). 115 s. Kommunearkiver. Halsted-Avnede, Landet-Ryde 1842-1966, Skovlænge-Gurreby 1843-1966, Søllested 1842-1966, Vesterborg 1842-1970 - 1970 indgdet i Højreby kommune. Registratur. (Landsarkivet for Sjælland, 1983). 127 s. Erik Norr: Præste- og sognearkiver. Forsvundne og bevarede kilder til lokalsamfundets historie i det 19. rhundrede. en totalregistratur over Støvring kommune. (Lokalhistorisk Afdeling/Landsarkivet for Sjælland, 1983). 82 s.