Svend C. Dahl: Næstved. En beskrivelse af købstaden Næstveds udseende og indbyggernes livsvilkår og dagligdag i 1500-tallet. (Forlaget Basis, Næstved, 1981). 159 s. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-