Ribe bys jordebog. Grundlagt i 1450erne og videreført til omkring 1600. Udgivet ved Ingrid Nielsen. Under tilsyn af Thelma Jexlev. (Sydjysk Universitetsforlag, Esbjerg, 1979). 111 s. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-