Erling Bjøl: Hvem bestemmer? Studier i den udenrigspolitiske beslutningsproces. Dansk Udenrigspolitisk Instituts skrifter nr. 9. (Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1983). 443 s. - Petersen, Nikolaj (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-