Arbejderbevægelsen i Viborg 1916-1920. lokalhistorisk arbejde af Erik Bartram Jensen med forord af Carl Heinrich Petersen. (Udgivet af forfatteren og Carl Heinr. Petersen i samarbejde med Arbejdernes Fællesorganisation i Viborg, 1981). 104 + 7 s. - Strange Petersen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-