Hanne og Rasmus. En brevveksling om arbejdsliv, højskole og familiedannelse i 1880'ernes landbosamfund ved Bodil K. Hansen. (Gyldendal, 1982). 227 s. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-