Michael H. Clemmesen: Jyllands landforsvar fra 1901 til 1940. Et studie på langs af planlægningen samt en vurdering af denne planlægnings forhold til den politiske hensigt med forsvaret. (udg. af forfatteren). Var. pag., ca. 300 s. - Petersen, Nikolaj (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-