Optegnelser fra Holevadgården 1767-1863. Holger Rasmussen. (Landbohistorisk Selskab, 1982). 246 s. Storlandbrug under omformning. Uddrag af danske godsforvalterbreve 1784-1792. Ved Ole H. Christensen. [Landbohistorisk Selskab, 1982). 336 s. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-