Ebbe Gert Rasmussen: Dette gavebrev - Det politiske spil omkring den bornholmske opstand og Peder Olsens indsats i løsrivelsesværket 1658-59 Bornholmske Samlinger II. Række 15-16. (William Dams boghandel, Rønne 1982). 330 s., ill. - Dahlerup, Troels (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-