Kjeld Feilberg: De flygtede - til kamp. En beretning om 4. regiments overgang til Sverige den 9. april 1940. Årsskrift for Frihedsmuseets Venner 1981. (Museet for Danmarks Frihedskamp, 1982). 57 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-