Erik Jensen: Mellem demokrati og fascisme. Træk af Konservativ Ungdoms organisatoriske og ideologiske nyorientering 1932-34. (Odense Universitetsforlag 1983). 154 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-