Festskrift til Johan Hvidtfeldt. På halvfjerdsårsdagen 12. december 1978. Red. Peter Kr. Iversen, Knud Prange, Sigurd Rambusch. (Udgivet af Arkivvæsenet, Dansk historisk Fællesforening, Historisk Samfund for Sønderjylland, Landbohistorisk Selskab).5l9 - H. Lauridsen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-