Knud J. Krogh: Quallunaatsiaaqarfik Grønland - Erik den Rødes Grønland. (Nationalmuseets forlag, 1982). 10 kort fra Geodætisk Instituts kortværk »Grønland 1-1250 talrige kort, billeder og grafer, 249 s. - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-