Landbohistorisk Tidsskrift. Bol og By 2. række, 4. bind: Forvaltning og ejendomsudvikling i det 17. rhundrede Red. af Michael Hertz og Erik Helmer Petersen. (Landbohistorisk Selskab, 1982). 197 s. - G. Ørberg, Paul (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-