Bent Smidt Hansen: Afhængighed og identitet. Kulturmødeproblemer i forbindelse med dansk mission i Sydindien mellem de to verdenskrige. (Århus Universitetsforlag, 1992). 414 s. 288 kr. - Thomsen, Birgitte (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-