Underdanigst Pro Memorial Indberetninger til amtmænd på Sjælland med Møn, Lolland-Falster; Bornholm 1720-1860. Registratur og sagregister. Red. Grethe Ilsøe og Knud Prange. (Arki-Varia/Lokalhistorisk Afdeling, 1992). xxxvi + 140 s., 100 kr. + forsendelse. - Mikkelsen, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-