Niels Thomsen og Jette D. Söllinge: De danske aviser 1634-1991. Bind 3 1918-1991. (Udgivet af Dagspressens Fond, 1991. I kommission hos Odense Universitetsforlag). 836 s. - Lund, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-