Biskop Hans Mikkelsens dagbøger 1626-41. Ved Anne Riising og Mogens Seidelin. Redigeret af Finn Stendal Pedersen. (Udgiverselskabet for Historisk Samfund for Fyns Stift, 1991). xv + 303 s. - Jespersen, Leon (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-