Tage Kampmann, Ingrid Markussen, Ellen Nørgaard, Vagn Skovgård- Petersen: Et folk kom i skole 1814-1989. Lærerhøjskole og Undervisningministeriet ved Insti- tut for Dansk Skolehistorie, 1989). 120 s., 100 kr. - F. Wagner, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-