Lene Rold: 1300-tallets Stridsdragt i Danmark. Set på baggrund af den militære organisation (Afd. f. Middelalderarkæologi og Middelalder- arkæologisk Nyhed: brev, 1990). 108 s + 115 plancher. - Bøgh, Anders (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-