Poul Skaaning: Harald Blåtands sidste kamp. Trelleborgene og brydningerne i danske vikingetid 979-983. (Dansk Historisk Håndbogsforlag, 1992), 209 s. - Linton, Michael (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-