Gunver Skytte: Kr. Sandfeld. En hovedperson i dansk lingvistiks historie. (Studier fra Sprog- og Oldtidsforskning, nr. 316). Udgivet af Det Filologisk-historiske Samfund, 100. bind, årgang 1990. (Museum Tusculanums Forlag, København 1991). 139 s., ill. - Lauridsen, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-