Lars N. Henningsen og Jørgen Hamre: Dansk bibliotekshistorie i Sydslesvig — et bidrag til grænselandets kulturhistorie 1841-1891-1921-1991. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Flensborg 1991). 184 s. - Schultz Hansen, Hans (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-