Hans Schultz Hansen: Danskheden i Sydslesvig 1840-1918 som folkelig og national bevægelse. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, Fiensborg 1990). 436 s., 198 kr. - Becker-Christensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-