Ole Fenger og Chr. R. Jansen (red.): Jydske Lov 750 år. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1991). E. A. Abitz og P. G. Ørberg: Med lov skal land bygges. Håndskrifter og bogtryk. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1991). - Bøgh, Anders (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
Ole Fenger og Chr. R. Jansen (red.): Jydske Lov 750 år. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1991). 312 s. kr. 375. E. A. Abitz og P. G. Ørberg: Med lov skal land bygges. Håndskrifter og bogtryk. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1991). 54 s. kr. 50.