Forskning i Statens Arkiver. Bibliografi over bøger og afhandlinger skrevet af arkivarer ved Rigsarkivet, landsarkivarerne og Erhvervsarkivet i deres forskningstid og udgivet 1980-89. Ole Degn, (Rigsarkivet - C.E.C. Gad, 1991). 118 s. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-