Henning Tjørnehøj: Rigets bedste Mænd. Da det store erhvervsliv ville tage magten i 1940. Om Højgaardkredsen og Haustrupkredsen. (Gyldendal, 1990). 208 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-