Esther Petersen: Over grænser - om danske sygeplejerskers arbejde og studier i udlandet 1899-1940. (Dansk Sygeplejeråd, 1990). 237 s. 132 kr. - Rimmen Nielsen, Hanne (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-