Jørgen H. Barfod: I kamp for flåden. En levnedsskildring af Kommandør Halfdan B. Barfod 1880-1947. Maritim Kontakt, XXI. (Kontaktudvalget for Dansk Maritim Historie- og Samfundsforskning, 1999). 202 s.. 150 kr. - Vestergaard, Allan (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-