Nete Balslev Wingender: Firkløveret og ildsjælene. Dansk sygeplejeråds historie 1899-1999, 1-2. (Dansk Sygeplejeråd, 1999). 349 + 205 s., 273 kr. (medlemspris). - Bonderup, Gerda (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-