Sune Dalgård: Poul Laxmands sag. Dyk i dansk historie omkring år 1500. Det kongelige Danske Videnskabernes Selskabs Historisk-Filosofiske Meddelelser, 79. (C.A. Reitzels Forlag, 2000). 232 s., 310 kr. - Dahlerup, Troels (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-